nanyteca

Recollides de l'escola

El servei de recollida de l'escola s'organitza segons demanda.


Està subjecte a disponibilitat, i les condicions poden variar depenent de l'horari, el lloc de recollida, la freqüència, si ha de ser individual o compartit...


També depenen de si després de recollir el nen o nena de l'escola s'ha d'acompanyar a l'aquari o a algun altre lloc convingut amb la família.

Migdies a l'aquari


Hi ha molts infants que no poden dinar en familia cada dia, nosaltres  oferim una alternativa intermitja entre el menjador de l'escola i el dinar a casa.


Aportem als migdies fora de casa un ambient familiar, on un grup reduït de nens i nenes, poden desconectar una estona de l'escola, relacionar-se amb una "petita i variada familia" a l'hora que aprenen a menjar bé.


L'alimentació és molt important, en general, i en etapes de creixement ho és més especialment.

Segons el nostre criteri l'alimentació ha de ser sana i bona.


Oferim uns àpats variats, equilibrats, amb ingredients de proximitat i que aporten els nutrients necessaris.


Treballem els bons hàbits alimentaris, les habilitats socials, i fem acompanyament emocional.

Acollida i canguratge

a l'aquari o a fora

Nosaltres no podem substituïr a la família, però sí que podem oferir als infants un tracte proper i familiar, per a que se sentin una mica més "com a casa"
Acompanyem l'infant i l'adolescent en el seu creixement emocional, des de l'escolta, oferint eines que els ajudin a reconeixer i gestionar les emocions. Entenem l'empatia i l'assertivitat com dos puntals bàsics en el creixement personal. Acompanyament a la família.


    Nanyteca:

    servei de suport familiar (de 0 a 12 anys)

    '); fbq('track', 'PageView');