la cuina de l'aquari

VOLS EL TEU TUPPER?


envia un whatsapp al 652 15 80 80

  1. subscriu-te 
  2. tria la modalitat
  3. tria l'horari
  4. paga on-line
  5. rebràs el teu tupper amb les condicions convingudes.
  6. Gaudeix del teu menjar casolà, bo, sà, còmode i sostenible i a un preu moderat

si vols saber més sobre el tupper

clicka a sobre d'aquesta imatge  

A l’aquari ja fa algún temps que venim oferint servei de menjador per infants, és un servei a un grup petit i amb ambient familiar, per fer sentir una mica com a casa a infants que han de menjar fora de casa cada dia.


Les bases del nostre concepte són:

Alimentar-se correctament és una necessitat básica i molt important, especialment en l’etapa de la infancia.

El fet de menjar hauria de ser una experiencia agradable.Moltes de les famílies usuaries del nostre servei ens han agraït poder tenir la seguretat que els seus fills i filles tinguéssin una alimentació equilibrada en el seu dia a dia.

Han reconegut que les nostres elaboracions han facilitat als seus fills aprendre a gaudir de menjar bé. I ens han dit que ells mateixos, en el seu dia a dia, troven a faltar aquelles receptes tradicionals, senzilles però que necessiten d’un  temps i una dedicació que ells no poden (o no volen) dedicar.


Hem recollit els arguments dels nostres clients, i Ara volem fer un pas més enllà, oferint, el nostre concepte, la nostra experiencia, i el nostre saber fer més enllà de les nostres parets. Per això hem creat la marca La CUINA de l’aquari.


Però La CUINA de l’aquari no és una empresa de càtering o un negoci de menjars per emportar.


La CUINA de l’aquari  es presenta com la “cuinera de capçalera” que garanteix en el dia a dia una alimentació sana, equilibrada i bona, feta amb productes de proximitat, i  a un preu moderat.'); fbq('track', 'PageView');